Apt

Sortie Vélo - Cycling Around

Activiteit in Apt :

Mountainbikegids, route, hybride fiets, elektrische fiets, Gravel, fietstvakantie, cyclosportieve: ik organiseer al uw fietstochten, maar ook de regelmatige ritten vanuit Apt, Lourmarin, La Tour-d’Aigues, Pertuis en Aix-en-Provence. Verhuur fietskar mogelijk.
Lees verder
Stéphan is gepassioneerd door fietsen en zijn streek en neemt u mee naar de wijngaarden van de Provence, Park de Luberon en alle toeristische bezienswaardigheden van de Provence.

Bezoek de plaatsen met een fietsgids van de Luberon.
Sinds 2020 beschikt Stéphan LETARTE over het label "Valeurs des Parcs Naturels", dat toeristische actoren beloont voor hun eco-verantwoordelijke acties.

Dankzij zijn passie voor fietsen, natuur en cultuur creëerde hij Cycling Around, om u te begeleiden op de fiets.
Naast het sportieve aspect, hij is namelijk triatleet en wielrenner (lange afstanden), wil hij u een unieke culturele ervaring bieden in zijn geboortestreek de Provence. Als u niet sportief bent of geen fiets hebt, voorziet hij u van de ideale fiets, al dan niet elektrisch.

Als voormalig steen- en beeldhouwer neemt hij u mee naar ontoegankelijke plaatsen die de toeristische gidsen niet kennen. Denk aan steengroeven, oude kapellen, stenen bruggen en oude schaapskooien van de transhumance.

In samenwerking met VéloLuberon, Bee's en Bike Shop, kan Stephan u fietsen en materiaal ter beschikking stellen voor uw uitstapje op de mooiste paden!
Maak een afspraak voor een onvergetelijke fietstocht.

Circuit "Tussen wijngaarden en oude stenen": €20 voor 6 tot 12 personen.
Privéritten in de Luberon op mountainbikes, hybride fiets, racefietsen en gravelbikes zijn mogelijk voor maximaal 12 personen (halve dag €150; hele dag €250).
Mogelijkheid tot verhuur, organisatie, opleidingen en rondritten, allemaal op maat.

Minder weergeven

Datum en tijd

Van 11/03 tot en met 10/03, iedere dag.

Gesproken talen

  • Engels
  • Frans
  • Italiaans

Contact

Sortie Vélo - Cycling Around
13, Rue de la Poste
84400 Apt
Mobile : Bekijk nummer 06 37 98 46 78
E-Mail : cyclingaround@orange.fr

Gegevens

Lengtegraad: 5.385045
Breedtegraad: 43.880539